YOGARETREAT 26-28 april på vakre Kjærnes Gård ? kjent fra TV2 sitt program “Hver gang vi møtes” ??
Bli med og opplev rolige yogatimer, øvelser i mindfulness og Kunst-Vandring! ✨ Alle dagene med varme måltider som er i tråd med økologi og bærekraft. Alle får eget rom ? Det er begrenset med plasser. Velkommen!

En helg i naturskjønne omgivelser på Vestre Kjærnes gård i Våler, kjent fra «Hver gang vi møtes» på TV2. Her blir det Mindfulness, rolig og styrkende Yoga som passer for alle & ikke minst: deilig lokal Mat som gir jevn energi gjennom dagen.

Bli med! Senk skuldrene, bli veiledet i yoga av nevrofysiolog og MediYoga-instruktør Anne-Grete. Hun forklarer hva som er betydningsfullt med rolig yoga, og hvordan fysiologien påvirkes av øvelsene. Du vil også merke det ?

Mindfulness – å være der du er – i øyeblikket, i stunden. Holde på gode opplevelser. Bare være akkurat der du er nå. Vibeke Mork Sandersen er utdannet Mindfulness-instruktør og MediYoga-instruktør. Hun vil dele sin kunnskap om hvordan du kan være mer tilstede i hverdagens øyeblikk.

Mat! Vi overstrømmes av informasjon om mat. La deg glede over lokal mat, her er det tatt høyde for ulikheter i forhold til meieriprodukter og gluten, nøtter og egg. Du kan teste en helg med nydelige vegetarretter, eller du kan nyte lokale proteinkilder som fisk eller lammekjøtt ved siden av grønnsakene.

Vi går turer i de vakre områdene rundt gården. Du er fri til å velge om du vil gå i følge eller alene.

DETTE ER MED:

• Yoga med Anne-Grete Lavik-Haug
Medisinsk Yoga, Yin Yoga, Qi Gong
fredag, lørdag og søndag

• Mindfulness med Vibeke Mork Sandersen
Hvordan kan du innføre det å være mer tilstede i hverdagens øyeblikk?
fredag, lørdag og søndag

• Alle måltider
frokost – lørdag og søndag
lunsj – lørdag og søndag
middag – fredag og lørdag
nøtter og frukt vil være tilgjengelig gjennom alle dagene

• Kunstvandring
Vandring i nydelige turområder rundt gården. La deg overraske av en ny måte å oppleve kunst på!

• Overnatting enkeltrom
fredag til søndag