Drømmer du om å senke skuldrene og oppleve en spa-helg som gir deg følelser av overskudd og indre ro? Velkommen til retreat på vakre Vestre Kjærnes gård i Våler, kjent fra TV2 “hver gang vi møtes”

25-27 september – en helg med tid til deg selv, øvelser i mindfulness 🌾 Dypere pust, yoga og og meditasjoner 💛 stillhet, avspenning og god mat🌿

Vi holder retreat som gir deg muligheten til å lade batteriene, meditere, gjøre Mindful Yoga & QiGong og få gode tips om mat og livsstil.

Gården ligger i fredelige omgivelser 20 min fra Moss (60 min fra Oslo), og stedet er som skapt for å stresse ned med nydelige rom både inne og ute.

Det blir også tid til foredrag «Mat er Medisin», Meditasjonsvandring og sunne, varme måltider 🌿🌿🌿

Alle får enkeltrom med høy hotelstandard og eget bad. Sengetøy og håndklær inkludert.

Fred og Ro, men også plass til prat og latter. 

Mat: Vi ønsker å inspirere til gode måltider med mindre kjøtt, men dette er ikke en vegetar- eller råkosthelg.

Anne-Grete er ansvarlig for matlagingen og serverer varm mat til alle måltider.

Det er grunnet Covid-19 begrenset med plasser. Ta med egen yogamatte om du har, vi har også alt av utstyr til utlån. 
Vi tar hensyn til smittevern slik at du er trygg både i yogasalen med god avstand mellom deltakere, og under måltider hvor du blir servert varm mat.

Bli med på en avslappende og inspirerende helg sammen med oss!
Velkommen til RETREAT med Vibeke og Anne-Grete 🧡

Pris kr 4.900
Ta med din egen tannbørste, sko og klær til inne- og utebruk. Har du egen yogamatte så ta den med deg.
Alt annet er inkludert.

Kan du ikke denne helgen? Anne-Grete holder RETREAT flere helger i høst:
9-11 oktober 2020 – en helg med tid til deg selv, øvelser i MindYoga 🌾 Dypere pust, QiGong og bruk av eteriske oljer 💛 stillhet, avspenning og god mat🌿 Arrangeres av Anne-Grete 🧡

Pris kr 4.900
Ta med din egen tannbørste, sko og klær til inne- og utebruk. Har du egen yogamatte så ta den med deg.
Alt annet er inkludert.

13-15 november 2020 – en helg for å lade batteriene med MindYoga 💛 mindful pusteøvelser for indre ro og god søvn, QiGong og bruk av eteriske oljer✨ stillhet, avspenning og god mat🌿 Arrangeres av Anne-Grete🧡

Pris kr 4.900
Ta med din egen tannbørste, sko og klær til inne- og utebruk. Har du egen yogamatte så ta den med deg.
Alt annet er inkludert.

Retreatet i september er utformet og holdes av Anne-Grete Lavik-Haug og Vibeke Mork Sandersen. 
Anne-Grete er utdannet både nevrofysiolog MSc, yogainstruktør og ernæringsrådgiver. Hun er gründer av mYoga & Mat er Medisin AS, og driver sin praksis ved Lilleeng Helsepark i Moss. Hennes spesialkompetanse er irritabel tarm (IBS), bakteriell ubalanse i fordøyelsen (SIBO), stoffskifte- og betennelsesplager. Daglig underviser hun også stressreduserende treningsformer i sitt yogastudio på Lilleeng Helsepark. Hun er også gründer og eier av Fotobag AS sammen med sin mann.
Vibeke er utdannet både Mindfulness- og MediYoga-instruktør. Hun holder kurs i Mindful MediYoga ved Moss YogaSenter på Lilleeng Helsepark, og har ekstra erfaring og kompetanse innen svimmelhet og migrene. Hun studerer Gestaltterapi ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og er gründer og eier av Ulfven AS sammen med sin mann.