Drømmer du om å senke skuldrene og oppleve en spa-helg som gir deg følelse av overskudd og indre ro? Velkommen til retreat på vakre Vestre Kjærnes gård i Våler, kjent fra TV2 “hver gang vi møtes”

13-15 november – en helg med tid til deg selv, myk yoga for kropp og sinn, dypere pust ? stillhet, avspenning og god mat?

Et retreat som gir deg muligheten til å lade batteriene, meditere, gjøre Mindful Yoga & QiGong og få gode tips om mat og livsstil.

Gården ligger i fredelige omgivelser 20 min fra Moss (60 min fra Oslo), og stedet er som skapt for å stresse ned med nydelige rom både inne og ute.

Det blir også tid til foredrag «Mat er Medisin» med Anne-Grete, og en uhøytidelig innføring i hvordan du kan bruke eteriske oljer i hverdagen din. Meditasjonsvandring er et “must” denne helgen, og så er det sunne, varme måltider til inspirasjon og forhåpentligvis glede???

Alle får enkeltrom med høy hotelstandard og eget bad. Sengetøy og håndklær inkludert.

Fred og Ro, men også plass til prat og latter. 

Hva bør du fokusere på for å oppnå et godt liv med en følelse av overskudd og energi og at du er i form?

Anne-Grete viser med enkle grep hva som kan være smart å vite om mat og helsen din. Hun er opptatt av å formidle en forståelse for betydningen av å roe ned unødvendig stress (mat eller mentalt), og hvordan du i praksis kan gjennomføre det  i hverdagen din.

Mat: Anne-Grete ønsker å inspirere til gode måltider med mindre kjøtt, men dette er ikke en vegetar- eller råkosthelg.
Det er Anne-Grete som er ansvarlig for matlagingen og serverer varm mat til alle måltider.

Grunnet Covid-19 er det begrenset med plasser. Ta med egen yogamatte om du har, vi har også alt av utstyr til utlån. 
Vi tar hensyn til smittevern slik at du er trygg både i yogasalen med god avstand mellom deltakere, og under måltider hvor du blir servert varm mat.

Bli med på en avslappende og inspirerende helg!
Velkommen til RETREAT med Anne-Grete ?

Pris kr 4.900
Ta med din egen tannbørste, sko og klær til inne- og utebruk. Har du egen yogamatte så ta den med deg.
Alt annet er inkludert.

Retreatet i november er utformet og holdes av Anne-Grete Lavik-Haug.
Anne-Grete er utdannet både nevrofysiolog MSc, yogainstruktør og ernæringsrådgiver. Hun er gründer av mYoga & Mat er Medisin AS, og driver sin daglige praksis som ernæringsveileder ved Lilleeng Helsepark i Moss. Hun har spesialkompetanse innen irritabel tarm (IBS), bakteriell ubalanse i fordøyelsen (SIBO/LIBO), stoffskifte- og betennelsesplager. Daglig underviser hun også stressreduserende treningsformer i sitt yogastudio på Lilleeng Helsepark. Anne-Grete er også gründer og eier av Fotobag AS sammen med sin mann.


1 kommentar

RETREAT – Mat Kosthold Ernæring MediYoga · 9. september 2020 16:13

[…] RETREAT 13-15 November 2020 […]

Lukket for kommentarer.