Drømmer du om å senke skuldrene og oppleve en spa-helg som gir deg følelse av overskudd og indre ro? Velkommen til retreat på vakre Vestre Kjærnes gård i Våler, kjent fra TV2 “hver gang vi møtes”

13-15 november – en helg med tid til deg selv, myk yoga for kropp og sinn, dypere pust 💛 stillhet, avspenning og god mat🌿

Et retreat som gir deg muligheten til å lade batteriene, meditere, gjøre Mindful Yoga & QiGong og få gode tips om mat og livsstil.

Gården ligger i fredelige omgivelser 20 min fra Moss (60 min fra Oslo), og stedet er som skapt for å stresse ned med nydelige rom både inne og ute.

Det blir også tid til foredrag «Mat er Medisin» med Anne-Grete, og nydelige Maren Nordal kommer innom og gir oss en innføring i bruk av eteriske oljer. Meditasjonsvandring er et “must” denne helgen, og så er det sunne, varme måltider til inspirasjon og forhåpentligvis glede🌿🌿🌿

Alle får enkeltrom med høy hotelstandard og eget bad. Sengetøy og håndklær inkludert.

Fred og Ro, men også plass til prat og latter. 

Mat: Anne-Grete ønsker å inspirere til gode måltider med mindre kjøtt, men dette er ikke en vegetar- eller råkosthelg.
Det er Anne-Grete som er ansvarlig for matlagingen og serverer varm mat til alle måltider.

Grunnet Covid-19 er det begrenset med plasser. Ta med egen yogamatte om du har, vi har også alt av utstyr til utlån. 
Vi tar hensyn til smittevern slik at du er trygg både i yogasalen med god avstand mellom deltakere, og under måltider hvor du blir servert varm mat.

Bli med på en avslappende og inspirerende helg!
Velkommen til RETREAT med Anne-Grete 🧡

Pris kr 4.900
Ta med din egen tannbørste, sko og klær til inne- og utebruk. Har du egen yogamatte så ta den med deg.
Alt annet er inkludert.

Retreatet i september er utformet og holdes av Anne-Grete Lavik-Haug.
Anne-Grete er utdannet både nevrofysiolog MSc, yogainstruktør og ernæringsrådgiver. Hun er gründer av mYoga & Mat er Medisin AS, og driver sin daglige praksis som ernæringsveileder ved Lilleeng Helsepark i Moss. Hun har spesialkompetanse innen irritabel tarm (IBS), bakteriell ubalanse i fordøyelsen (SIBO/LIBO), stoffskifte- og betennelsesplager. Daglig underviser hun også stressreduserende treningsformer i sitt yogastudio på Lilleeng Helsepark. Anne-Grete er også gründer og eier av Fotobag AS sammen med sin mann.


1 kommentar

RETREAT – Mat Kosthold Ernæring MediYoga · 9. september 2020 16:13

[…] RETREAT 13-15 November 2020 […]

Lukket for kommentarer.