• nevrofysiolog MSc
  • ernæringsterapeut med spesialisering i bakteriell overvekst i tynntarm
  • medisinsk yoga instruktør
  • 4-barns mor
  • gründer av 3 bedrifter

Anne-Grete har 14 års erfaring som forsker og klinisk utreder på legemiddelbruk ved livstilssykdommer, og har spesialkompetanse innen stoffskiftesykdom, hormonell ubalanse, migrene, revmatiske lidelser samt fordøyelsesplager og sykdommer.

Startet i 2014 Mat er Medisin.no som siden har vokst og i 2016 ble etablert i Lilleeng Helsepark, den største helseparken i Østfold.

Moss YogaSenter
Anne-Grete åpnet i 2018 sitt eget Yoga Studio på Lilleeng Helsepark, du kan lese mer på hennes hjemmesnekrede mYoga.no Her har hun skapt et YogaRom med en fredelig atmosfære.

5 ganger i uken underviser hun sin helt spesielle Medisinske Yoga. Hun tilbyr også Yin Yoga og Qi Gong, -rolige treningsformer for styrket sirkulasjon i stram muskulatur og økt bevegelighet.

Anne-Grete er så heldig å ha med på laget den dyktige Hatha Yoga-instruktøren Frøydis Elvestrand. Frøydis underviser dynamisk Yoga hos Moss YogaSenter, med timer både for nybegynnere og mer øvet.


Anne-Gretes utdanning:

  • Utdannet nevrofysiolog MSc, Universitetet i Oslo
  • Medisinsk Yoga instruktør fra MediYoga
  • Ernæringsterapeut fra Tunsberg Medisinske skole
  • Spesialisering i SIBO fra TunMed

Flere år bodde hun i Tyskland ved stutteriet Gut Hohenheide. En lykkelig tid med arbeid i stallen fra morgen til natt. Dyktig veiledning under Otto Gröngröft, innridning av unghester for salg til dressur og sprang. I et par år studerte hun Bedriftsøkonomi ved Universitetet i Köln ved siden av jobben med unghestene.

Fordypning i nevrofysiologi  Mastergrad i nevrofysiologi ved universitetet i Oslo, gjennomført ved laboratoriet med det dyktige Moser-ekteparet, som i 2015 mottok den første norske Nobelpris i medisin.

Veileder var Professor Per Andersen, en dyktig hjerneforsker med fantastiske evner som inspirator og kunnskapsformidler innen blant annet historie, naturfag og medisin. Han er spesielt kjent for sin forskning av hippocampus’ struktur og funksjon i forbindelse med hukommelse og læring.

Forskning, doktorgrad og jobberfaring Videre forskning og doktorgrad ved Per Andersens laboratorium ble lagt på hyllen da hennes første barn ble født.

I 14 år samlet hun erfaring innen utvikling av legemidler. Først fra legemiddelindustrien og siden som utreder ved statlig kontroll av legemidler. Denne erfaringen ble en pådriver for ønske om bedre forståelse og behandling av livsstilssykdommer utover legemiddelbehandling.

Mat er Medisin og Medisinsk Yoga
Driver praksis i sitt eget yogastudio som er i flotte, nye lokaler i Lilleeng Helsepark. Samlokalisert med Volvat Medisinske Senter, leger, spesialister, tannleger, psykologer, bedriftshelsetjeneste og apotek.


Familiebedrift
Sammen med Rune startet Anne-Grete i 2010 fotobag.no, en nettbutikk med stort utvalg av fotovesker for damer og herrer fra Kelly More – ONA – Ketti Handbags – Pompidoo – Jill-E – Shootsac – Epiphany – Bit of Sweden samt fotosekker for både dame og herre F-Stop – Clickelite, blitsutstyr Godox – mm.

Familiebedriften har et showrom med alle vesker, bager, sekker, blitser, stativer og annet utstyr. Du er velkommen for å se eller prøve. Avtal tid med Rune og ta turen ut til Son/Moss, han spanderer nykvernet kaffe 🙂