+ 474 000 28

Om Anne-Grete Lavik-Haug

Jobberfaring som klinisk utreder og forsker i 14 år med spesialfelt innen hjerte/kar, slag, kolesterol, overvekt, diabetes, hormonelle sykdommer. Hun har også jobbet en periode i farmasøytisk industri som CRA, en stilling som innebærer monitorering av studiedata ved utprøving av legemidler i mennesker. I 2014 startet hun sitt eget firma Mat er Medisin.no som siden har vokst og nå er en del av den største tverrfaglige klinikken i Moss, Vansjøklinikken. Klinikken ligger i Lilleeng Helsepark, den største helseparken i Østfold.

  • Utdannet nevrofysiolog MSc, Universitetet i Oslo
  • Medisinsk Yoga instruktør fra MediYoga
  • Ernæringsterapeut fra Tunsberg Medisinske skole

Flere år i Tyskland Hun har bodd flere år i Tyskland og jobbet med innridning av unghester ved stutteriet Gut Hohenheide. I et par år studerte hun Bedriftsøkonomi ved Universitetet i Köln ved siden av jobben med unghestene.

Fordypning i nevrofysiologi  Mastergrad i nevrofysiologi ved universitetet i Oslo, gjennomført ved laboratoriet med det dyktige Moser-ekteparet, som i 2015 mottok den første norske Nobelpris i medisin. Veileder Professor Per Andersen, en dyktig hjerneforsker med fantastiske evner som inspirator og kunnskapsformidler innen blant annet historie, naturfag og medisin. Han er spesielt kjent for sin forskning av hippocampus’ struktur og funksjon i forbindelse med hukommelse og læring.

Forskning, doktorgrad og jobberfaring Videre forskning og doktorgrad ved Per Andersens laboratorium ble lagt på hyllen da hennes første barn ble født. I 14 år har hun samlet erfaring innen utvikling av legemidler fra legemiddelindustrien og siden som utreder ved statlig kontroll av legemidler. Ønske om bedre forståelse og behandling av livsstilssykdommer utover legemiddelbehandling utviklet seg.

Mat er Medisin og Medisinsk Yoga Etter flere års utdannelse innen ernæring og terapeutisk yoga startet hun sitt eget firma Østfold Ernæring Mat er Medisin. Denne praksisen har hun drevet i flere år ved Vansjøklinikken. Klinikken flyttet i 2016 inn i flotte, nye lokaler i Lilleeng Helsepark, og er samlokalisert med Volvat Medisinske Senter, leger, spesialister, tannleger, psykologer, bedriftshelsetjeneste og apotek. Jeg har knyttet gode kontakter med andre behandlere innen Funksjonell Medisin samt fastleger og psykologer i områdene rundt klinikken.
Familiebedrift Sammen med sin mann driver Anne-Grete også fotobag.no, en nettbutikk med stort utvalg av fotovesker for damer og herrer fra Kelly More – ONA – Ketti Handbags – Pompidoo – Jill-E – Shootsac – Epiphany – Bit of Sweden samt fotosekker for både dame og herre F-Stop – Clickelite, blitsutstyr Godox – mm.

Familiebedriften har et showrom med alle vesker, bager, sekker, blitser, stativer og annet utstyr. Du er velkommen for å se eller prøve. Avtal tid med Rune og ta turen ut til Son/Moss, han spanderer nykvernet kaffe 🙂

droppedImage_2