+ 474 000 28

YOGA SOM MEDISIN – MEDISINSK YOGA

Medisinsk Yoga – MediYoga – er utviklet av MediYoga for terapeutisk bruk. Denne fine treningen er likevel smart som forebyggende trening såvel som terapeutisk ved ulike helseplager. Yogaen utføres sittende på gulvet eller på storl, det bestemmer du selv. Øvelsene kan gjøres av alle, uansett fysisk form, alder og kjønn. Finn en tid som passer i TIMEPLANEN.

Medisinsk Yoga er en fin treningsform, særlig for deg med høye skuldre og som stadig gjør flere ting på en gang.

MediYoga består i enkle øvelser som kan øke sirkulasjonen i stramme muskler og stramt vev. Over tid og med øvelse kan MediYoga forbedre blant annet balanse og oksygenopptak.

Stress er en naturlig del av livet. Å stresse ned bør derfor også være en naturlig del av hverdagen.

Timene er populære da mange også henvises av leger og psykologer. Medisinsk Yoga har vist gode resultater i en rekke vitenskapelige studier, og så langt brukes Medisinsk Yoga ved en rekke ulike helseinstitusjoner i Norden.

Påmelding eller spørsmål til instruktør Anne-Grete t: 474 000 28

Avspenning bør brukes forebyggende for å holde kroppen i form. Ofte benyttes MediYoga terapeutisk etter anbefaling fra leger eller psykologer som trening ved:

  • SØVNPROBLEMER
  • MUSKELPLAGER HOFTE
  • STIV NAKKE
  • VOND RYGG
  • HODEPINE
  • FORDØYELSESPLAGER

MEDISINSK YOGA I MOSS – MediYoga

Yogatimene er i flotte lokaler til Moss YogaSenter på Lilleeng Helsepark, vegg i vegg med Vansjøklinikken.

Påmelding: sms t: 474 000 28 / e-post: anne-grete@matermedisin.no

Medisinsk Yoga er en terapeutisk yogaform som springer ut fra klassisk Kundaliniyoga. Yogaen utføres sittende på gulvet eller på en stol, det bestemmer du selv. Øvelsene kan gjøres av alle, uansett fysisk form, alder og kjønn.

MediYoga kan hjelpe deg å finne din egen styrke og lære deg meditasjonsteknikker i en travel eller smertefull hverdag. Pusten er sentral i denne treningsformen, og er vist å kunne forbedre livskvalitet ved en rekke ulike medisinske lidelser.

MediYoga har ulike program og meditasjoner som kan brukes terapeutisk for pasienter med ulike behov, for eksempel utbrenthet, ulike former av ryggproblemer, hjertelidelser, søvnforstyrrelser, spiseforstyrrelser, migrene m.m. Vi gjennomgår øvelser og sitte-stillinger som kombineres med puste – og konsentrasjonsteknikker.

Påmelding eller spørsmål til Anne-Grete på sms t: 474 000 28 eller på e-post.

Medisinsk Yoga er bare nydelig. Takk til deg Anne-Grete for behagelige og stressdempende trenings-timer med deg. Kan anbefales til alle som trenger harmoni i hverdagen.

Liv

Herlig yoga Anne-Grete. Balsam for kropp og sjel!

Kathrine