YOGA SOM MEDISIN – MEDISINSK YOGA

Medisinsk Yoga – MediYoga – er utviklet av MediYoga for terapeutisk bruk. Denne fine treningen er smart som forebyggende trening såvel som terapeutisk ved ulike helseplager.

Yogaen utføres sittende på gulvet eller på stol, det bestemmer du selv. Øvelsene kan gjøres av alle, uansett fysisk form, alder og kjønn.

Her finner du oversikt over tidene ved Moss YogaSenter TIMEPLANEN.

Medisinsk Yoga er en fin treningsform, særlig for deg med høye skuldre og som stadig gjør flere ting på en gang.

Anne-Grete er født til å lede yoga. Med myk og varm stemme leder hun oss gjennom pustens mystiske veier. Kan anbefales!

Avspenning bør brukes forebyggende for å holde kroppen i form. Ofte benyttes MediYoga terapeutisk etter anbefaling fra leger eller psykologer som trening ved:

  • SØVNPROBLEMER
  • MUSKELPLAGER HOFTE
  • STIV NAKKE
  • VOND RYGG
  • HODEPINE
  • FORDØYELSESPLAGER

MEDISINSK YOGA I MOSS – MediYoga

Yogatimene er i flotte lokaler til Moss YogaSenter på Lilleeng Helsepark, vegg i vegg med Vansjøklinikken.

Påmelding: sms t: 474 000 28 / e-post: anne-grete@matermedisin.no

Medisinsk Yoga er en terapeutisk yogaform som springer ut fra klassisk Kundaliniyoga. Yogaen utføres sittende på gulvet eller på en stol, det bestemmer du selv. Øvelsene kan gjøres av alle, uansett fysisk form, alder og kjønn.

MediYoga kan hjelpe deg å finne din egen styrke og lære deg meditasjonsteknikker i en travel eller smertefull hverdag. Pusten er sentral i denne treningsformen, og er vist å kunne forbedre livskvalitet ved en rekke ulike medisinske lidelser.

MediYoga har ulike program og meditasjoner som kan brukes terapeutisk for pasienter med ulike behov, for eksempel utbrenthet, ulike former av ryggproblemer, hjertelidelser, søvnforstyrrelser, spiseforstyrrelser, migrene m.m. Vi gjennomgår øvelser og sitte-stillinger som kombineres med puste – og konsentrasjonsteknikker.

Påmelding eller spørsmål til Anne-Grete på sms t: 474 000 28

Medisinsk Yoga er bare nydelig. Takk til deg Anne-Grete for behagelige og stressdempende trenings-timer med deg. Kan anbefales til alle som trenger harmoni i hverdagen.

Herlig yoga med Anne-Grete. Balsam for kropp og sjel!