ERNÆRING – KOSTHOLD – LIVSSTIL

Mat og matproduksjon påvirker oss på så mange måter. Finnes det et optimalt kosthold for alle? Ja absolutt!

Er du plaget med overvekt, irritabel tarm (IBS), lavt/høyt stoffskifte, migrene eller kroniske muskel og leddsmerter? Det finnes grep du kan gjøre – som er enkle å følge i lengre perioder, og som over tid kan redusere plagene dine.

Det kan hende du tenker at du har prøvd alt, og har lest alt som er å lese om ulike kosthold. Og at ingenting fungerer for deg.

Husk at du er ikke født med en innstilt klokke for sykdom. Du er ikke resistent mot god helse.
Du regenereres og heles hele tiden. Med de rette næringsstoffene i kostholdet, og med riktig fordelt mengde stress og trygghet er cellene i deg genetisk kodet til å beskytte og styrke deg.

Sykdom er et symptom på en ubalanse – noe er for mye eller for lite.

OVERVEKT

Ved overvekt er det svært sjeldent at hard trening og lite mat er en langsiktig og riktig tilnærming for vektnedgang. Forbrenningen din styres av livsstilen din og hvilken mat du velger. For noen kan det virke håpløst å gå ned i vekt. Det kan være fordi metoden er feil.

VANDRENDE MUSKELSMERTER

Mange muskel og skjelettplager reduseres med et godt og balansert kosthold. Revmatikere vet at det er mange gode råd om kosthold i forhold til betennelsestilstander som fungerer. Det som kan være vanskelig er å følge rådene, eller å innføre rutiner i hverdagen som gjør rådene enkle å følge.

Du kan faktisk få et nytt liv med riktige livsstilsendringer. For at livsstilen din skal være “riktig”, må den være tilpasset deg.
Ikke en generell anbefaling som gjelder menneskene i Europa.

Kostholdsendringer kan være svært nyttige ved:

  • DIABETES
  • REVMATISME
  • IRRITABEL TARM
  • LAVT / HØYT STOFFSKIFTE
  • MIGRENE
  • HORMONELL UBALANSE