Ernæringsveiledning

Nevrofysiolog MSc og ernæringsrådgiver Anne-Grete Lavik-Haug er spesialist på ernæring og fordøyelsessystemet, og har i sin praksis hjulpet mange til en bedre hverdag med individuelle kostholdsplaner. Hun motiverer med enkle og rimelige grep.
 
Første veiledningstime er en samtale for å kartlegge helsesituasjon og kosthold og en anbefaling som er skreddersydd ditt ønske og mål med veiledningen. 
 
Du følges opp og rekvireres ved behov riktige blodprøver hos fastlegen. Du får trygg og vitenskapelig veiledning med den tidshorisonten som passer for deg og avhengig av problemstilling.
 
Du kan bestille konsultasjon over Skype/Teams om det ikke er aktuelt å møte i klinikken på Lilleeng Helsepark.
Kontakt ved spørsmål: t 474 000 28

Fri for dietter


Kostholdet er vitenskapelig vist å påvirke:

  • Vekt
  • Insulinresistens
  • Diabetes
  • IBS (irritabel tarm)
  • Stoffskifte (hypo- eller hypertyreose)
  • Autoimmune sykdommer (cøliaki, psoriasis, Hashimotos, Graves, Lupus) (1, 2, 3)
  • Migrene
  • Revmatisme
  • Søvnforstyrrelser

  1. Exp Ther Med. 2019 Feb; 17(2): 1085–1090. Significance and impact of dietary factors on systemic lupus erythematosus pathogenesis. Maria-Magdalena Constantin et al.
  2. Curr Allergy Asthma Rep. 2014 Jan; 14(1): 404. Role of “Western Diet” in Inflammatory Autoimmune Diseases. Arndt Manzel et al.
  3. Open Access Rheumatol. 2019; 11: 143–156. Biomarkers of subclinical atherosclerosis in patients with psoriatic arthritis. Rosario Peluso et al.